Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Οργή» στον ΠΑΣ Γιάννινα για την αποβολή του Εραμούσπε: «’’Κοκκίνησε’’ και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και των συνεργατών του»

«Οργή» στον ΠΑΣ Γιάννινα για την αποβολή του Εραμούσπε: «’’Κοκκίνησε’’ και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και των συνεργατών του»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/4/2024 22:27
Έξαλλοι είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την αποβολή του Εραμούσπε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τους Ηπειρώτες να κάνουν λόγο για «χειρουργείο».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα του ΟΦΗ με τους Ηπερώτες να διαμαρτύρονται για την απευθείας κόκκινη του Εραμούσπε στο 26ο λεπτό.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ ανέτρεψε τον Ισέκα που έβγαινε σε αντεπίθεση και αντίκρισε αρχικά την κίτρινη κάρτα. Ο Τζήλος που ήταν στο VAR κάλεσε τον Πουλικίδη να τσεκάρει τη φάση και ο τελευταίος άλλαξε την απόφαση δίνοντας κόκκινη θεωρώντας ότι ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Η απόφαση προκάλε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Κοκκίνησε» και η ντροπή με το χειρουργείο του Κωνσταντίνου Πουλικίδη και των συνεργατών του. Με την βοήθεια του Αθανάσιου Τζήλου αποφάσισε να αφήσει με το έτσι θέλω τον ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτη λιγότερο σε ένα ματς στο οποίο κρινόταν μια κατηγορία. Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο παίζεται με τους δικούς τους κανόνες.



Σχόλιο:

manzach 7/4/2024 12:00

πολυ βρωμικο το ποδοσφαιρο...ελεος ρε παιδια

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.