Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβερδε: «Στην Αθήνα γιόρτασα τίτλο σε ένα... κρυφό μπαρ, το Κύπελλο με τη Μπιλμπάο όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα»

Βαλβερδε: «Στην Αθήνα γιόρτασα τίτλο σε ένα... κρυφό μπαρ, το Κύπελλο με τη Μπιλμπάο όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/4/2024 14:26
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν πανευτυχής μετά την ιστορική επιτυχία κατάκτησης του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο χθες (6/4) το βράδυ κόντρα στη Μαγιόρκα και στις δηλώσεις θυμήθηκε τον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα.

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε σε εποχές που πανηγύρισε τίτλο σε.... κρυφό μπαρ στην Αθήνα, τονίζοντας πως αυτός ο τίτλος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πραγματικά ιδιαίτερος και δεν συγκρίνεται με κανέναν.

«Είχα αρνηθεί να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν τον τελικό, τώρα θα το σκεφτώ. Στην Ελλάδα, όταν κερδίσαμε έναν τίτλο, πήγα σε ένα μπαρ για να φάω κάτι με μια μπύρα σε ένα... κρυφό μπαρ στην Αθήνα και ο ιδιοκτήτης μου είπε: "Μα τι κάνεις εδώ;"», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια ο Βαλβέρδε δήλωσε:

«Αυτός ο τίτλος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο, έτσι νιώθω. Με άλλες ομάδες έχεις την υποχρέωση να κερδίσεις και το έχω γιορτάσει με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Το Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ το πανηγυρίσαμε πολύ και αυτός ο τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό για όλα. Το πανηγυρίσαμε στο γήπεδο και οι άνθρωποι μαζί μου στο Μπιλμπάο ήταν πάντα σεβαστοί».

Επειτα, ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ανανεώσει με την Μπιλμπάο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι: «Όχι απόψε. Θα είναι μια μεγάλη νύχτα και θα υπάρχει χρόνος για αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.