Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συγκλόνισε ο Οζντόεφ: «Αντιμετώπιζα ψυχολογικά προβλήματα, βοηθήθηκα από τον προπονητή μου και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ»

Συγκλόνισε ο Οζντόεφ: «Αντιμετώπιζα ψυχολογικά προβλήματα, βοηθήθηκα από τον προπονητή μου και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/4/2024 23:32
Σε μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε, προέβη ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο άνθρωπος που έδωσε στον ΠΑΟΚ τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο ντέρμπι «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Ρώσος χαφ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο βρήκε στήριξη τόσο από τον προπονητή του όσο και από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον βοήθησαν να τα ξεπεράσει και πλέον ο ίδιος τόνισε πως νιώθει δυνατός.

Αναλυτικά τα λόγια του Οζντόεφ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής και ο πρόεδρος. Με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.