Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φενέρμπαχτσε: Κίνδυνος βαριάς τιμωρία για την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ - «Υπερασπιστήκαμε την αλήθεια»

Φενέρμπαχτσε: Κίνδυνος βαριάς τιμωρία για την αποχώρηση από το Σούπερ Καπ - «Υπερασπιστήκαμε την αλήθεια»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/4/2024 14:38
Η Φενέρμπαχτσε το είπε και το... έκανε, καθώς χθες (7/4) το βρτάδυ αποχώρησε από τον τελικό του τουρκικού Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι και πλέον αναμένεται η τιμωρία της ομάδας όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Τα «καναρίνια» παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σανλιούρφα με την ομάδα Κ19 και αφού δέχθηκαν γκολ στα 55" μετά τη σέντρα, αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, με την «αιώνια» αντίπαλό της να κατακτά το Σούπερ Καπ.

«Δεν παραταχθήκαμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, αλλά να υπερασπιστούμε την αλήθεια, αυτό που θέλουμε να τονίσουμε για να εξηγήσουμε τη στάση μας είναι το εξής: Υπηρετώντας τον τουρκικό αθλητισμό μέσα στα 117 χρόνια ιστορίας, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά κάθε άθλημα στο οποίο αγωνιζόμαστε, έχοντας χιλιάδες τρόπαια στο μουσείο, που έχουν ίχνη από ιδρώτα και δουλειά, νιώθοντας τις αξίες αυτής της χώρας με 30 εκατομμύρια οπαδούς, σαν τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά σήμερα και αύριο, όπως κάναμε χθες», δήλωσε ο η Φενέρμπαχτσε που είχε ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης λόγω του επικείμενου πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Πέμπτη (11/4) για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά η τουρκική ομοσπονδία δεν έκανε δεκτό το αίτημά της.

Η τιμωρία της Φενέρ είναι σίγουρη αλλά όπως εκτιμούν δικηγόροι του αθλητικού δικαίου στην Τουρκία θα της επιβληθεί αποκλεισμός ενός χρόνου από το Κύπελλο αλλά δεν προβλέπεται ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.