Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών με Άρη και ΕΠΟ σε βραδινές συναντήσεις, θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις»

ΑΕΚ: «Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών με Άρη και ΕΠΟ σε βραδινές συναντήσεις, θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/4/2024 13:27
Τη δική της απάντηση έδωσαν πηγές της ΑΕΚ σε δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης (9/4) και σύμφωνα με το οποίο υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον σύμβουλο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, σε μαγαζί στη Γλυφάδα, ώστε να «συμφωνηθεί» ο ορισμός Έλληνα διαιτητή στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην «Ένωση» και τους Θεσσαλονικείς.

Η πλευρά του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε πως πρόκειται για συκοφαντικό δημοσίευμα, ενώ επισημαίνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά:

«Όπως τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωση μας προς τα Μ.Μ.Ε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα που έγινε, σύμφωνα με την δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντηση μας στην ΚΕΔ με την οποία δηλώσαμε την συναίνεση μας, εστάλη στις 15.34. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν»
.

Σχόλιο:

SP777 10/4/2024 14:53

...Μαυρο-κοκκινοπράσινοι παπαγάλοι...έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική...

Αμ εδώ παρακαλάγανε οι ίδιοι,(οι Αρηανοί) να χάσουν,για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα από πλευράς ΠΑΟ,ώστε στο κύπελο να τους συναντήσουν ψιλοαδιάφορους για να κάνουν κι αυτοί τη δουλείτσα τους.Μόλις χτες,βγαίνανε στα site και τα λέγανε.

Το μόνο που θέλουν,είναι να μην το ξαναπάρει η ΑΕΚ.Και θα είναι όλοι τους ευχαριστημένοι.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.