Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρτάλ: «Μπορούσαμε να νικήσουμε με 4-3, θα το γυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας»

Καρτάλ: «Μπορούσαμε να νικήσουμε με 4-3, θα το γυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2024 22:46
Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ισμαίλ Καρτάλ δήλωσε ικανοποιημένος που η ομάδα του κατάφερε να επιστρέψει στο ματς μετά το 3-0, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει μέχρι και τη νίκη με 4-3 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι Τούρκοι θα ολοκληρώσουν την ανατροπή στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε μετά την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ:

«Ήρθαμε εδώ σήμερα για να πάρουμε ένα θετικό σκορ και ακόμη και να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε δύο ευκαιρίες στα πρώτα 6-7 λεπτά αλλά δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου , αν και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το ματς, κάναμε κάποιες κουβέντες. Δεχτήκαμε το 3ο γκολ από δικό μας λάθος. Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι. Ρισκάραμε και κάναμε αλλαγές. Μπορούσαμε να φέρουμε 3-3, ακόμα και να κερδίσουμε με 4-3. Είναι καλό που επιστρέψαμε από το 3-0, αντιδράσαμε. Θα ολοκληρώσουμε την ανατροπή με τον κόσμο μας στην Κωνσταντινούπολη. Έχω παίκτες με δυνατούς χαρακτήρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.