Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τα κατάφεραν Φούλαμ και Μήτρογλου

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τα κατάφεραν Φούλαμ και Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2014 18:59
Με τον Κώστα Μήτρογλου να παίζει σε όλο το ματς αλλά να μην καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, η Φούλαμ ηττήθηκε με 3-1 από την Κάρντιφ στο ντέρμπι ουραγών και έμεινε αρκετά πίσω στη μάχη για τη σωτηρία.

Τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας πήρε απέναντι στη Φούλαμ η Κάρντιφ, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόκερ που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε με 3-1 των «κότατζερς» στην Ουαλία και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αμυντικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και παρά την ισοφάριση του Χόλτμπι στο 59’ μετά από κόρνερ του Καραγκούνη (πέρασε στο 50’), ο Άγγλος μπακ με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 67’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Σόλσκιερ.

Το τελικό 3-1 σημείωσε στο 71’ ο Ρίθερ με αυτογκόλ, με αποτέλεσμα η Φούλαμ να φύγει με την ήττα από την Ουαλία και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς παρέμεινε στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ στο 76’ που απόκρουσε ο Μάρσαλ, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι.

Ο ίδιος βέβαια θα μπορούσε να είχε στο ενεργητικό του μια ασίστ, καθώς με κεφαλιά έδωσε στον Σίντουελ και αυτός βρήκε δίχτυα, ωστόσο ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.

Στα άλλα παιχνίδια, Νόριτς και Στόουκ ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Σαουθάμπτον πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.