Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της η τρομερή Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά στην ιστορία της η τρομερή Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/4/2024 20:23
Η Μπάγερν Λεβερκούζεν επικράτησε με 5-0 της Βέρντερ Βρέμης στην «ΒayArena» και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Γερμανίας πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος!

Η τρομερή ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήξερε πως με νίκη πριν το ματς θα έφτανε και μαθηματικά στον τίτλο και η Βέρντερ Βρέμης δεν θα μπορούσε να της σταθεί εμπόδιο. H «Βέρκσελφ» πήρε από την αρχή τον έλεγχο και προηγήθηκε στο 29' με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπονιφέις.

Δεν πτοήθηκε, συνέχισε να επιτίθεται είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες και τελικά στο 60 ' ο Τσάκα με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0. Οκτώ λεπτά μετά μάλιστα ο Βιρτζ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε και τρίτο τέρμα και τα πανηγύρια στις κερκίδες είχαν ήδη ξεκινήσει.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα πάρτι, με τη Βέρντερ να είναι απλά καλεσμένη. Η Λεβερκούζεν είχε την απόλυτη κατοχή, έφτιαχνε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Βιρτζ να κάνει το 4-0 στο 83' και τους οπαδούς να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά αλλά ο Βιρτζ με νέο γκολ έκανε χατ-τρικ, οι φίλαθλοι μπήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 90'!

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως πανηγυρικές, με τους παίκτες να «πνίγονται» στις αγκαλιές των φιλάθλων πολλοί από τους οποίος ήταν συγκινημένοι με αυτό το επίτευγμα.

Τι να πει κανείς για τη φετινή Λεβερκούζεν η οποία είναι έτοιμοι να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Δεν είναι μόνο ότι έβαλε τέλος στην κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου που μετρούσε 11 σερί τίτλους, αλλά ότι το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα για 29 παιχνίδια (25-4-0), επίδοση που πλέον είναι η πρώτη στην κατηγορία, ενώ δεν έχει ηττηθεί συνολικά σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου όπου είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν που παλεύει για την παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία, ενώ είναι με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Αλόνσο δημιούργησε ένα τρομερό σύνολο που έχει εντυπωσιάσει με τον τρόπο ποδοσφαίρου του, ο Ισπανός δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα και οι φίλαθλοι «πίνουν νερό» στο όνομα του.

Μένει τώρα να δούμε αν η Λεβερκούζεν είναι ικανή να φτάσει σε ένα ιστορικό τρεμπλ, ποδοσφαιρικά πάντως αποτελεί μία από τις καλύτερες φετινές ομάδες στην Ευρώπη!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.