Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Cosmote TV πως ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Cosmote TV πως ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/4/2024 17:37
Με επιστολή στην Cosmote TV η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 18 Μαΐου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη θα διεξαχθεί οριστικά στο Πανθεσσαλικό, αλλά έμεινε ανοιχτό αν θα υπάρξει παρουσία φιλάθλων ή όχι.

Με την προθεσμία για να δηλωθεί η έδρα του τελικού να λήγει σήμερα (15/4), αφού υπάρχει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο μεταξύ ΕΠΟ και Cosmote TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης του Κυπέλλου, και αν η έδρα δεν θα γινόταν γνωστή μέχρι σήμερα στη συνδρομητική πλατφόρμα, η ομοσπονδία θα έπρεπε να της καταβάλλει 100.000 ευρώ, επιλέχθηκε το Πανθεσσαλικό.

Άλλη λύση εξάλλου δεν υπήρχε, αφού ο Άρης έκανε σαφές ξανά σημερα πως αν το τελικός δεν διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό προτείνει το «Κλ Βικελίδης», αλλά δεν θα συμφωνήσει για το ΟΑΚΑ, αφού η προκήρυξη της διοργάνωσης είναι ξεκάθαρη.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις, που ο Δημαρχος Βόλου κοστολογεί στα 270.000 ευρώ έχοντας ζητήσει να συμμετάσχει και η ΕΠΟ στα έξοδα, ώστε να να δώσουν το «παρών» και φίλαθλοι των δύο ομάδων στις κερκίδες, εφόσον υπάρξει συμφωνία βέβαια για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα λάβει κάθε ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.