Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Κλήθηκε σε απολογία από την ΔΕΑΒ για το πανό που έλεγε «Λούκετο βάλτε στη Βουλή»

Παναθηναϊκός: Κλήθηκε σε απολογία από την ΔΕΑΒ για το πανό που έλεγε «Λούκετο βάλτε στη Βουλή»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/4/2024 20:16
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό με αφορμή το πανό που υπήρχε στην Λεωφόρο στο ματς με τη Λαμία και ανέφερε «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή».

Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί για το παιχνίδι των πλει-οφ με την Λαμία με κλείσιμο της Θύρας 13 και στο «πέταλο» αναρτήθηκε πανό που έγραφε «Βάλτε λουκέτο στη Βουλή».

Με αφορμή αυτό, η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τους «πράσινους» για το συγκεκριμένο πανό και ο σύλλογος κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα εξής:

Α. Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την Δευτέρα 22/04/2024 και ώρα 11:30, για την ανάρτηση, από φιλάθλους της, πανό στη θύρα 13-14 που ανέγραφε «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη θύρα 13» το οποίο κατέβηκε μετά από δύο ώρες.

Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πανό έχει χαρακτήρα πολιτικό, επειδή αφορά κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό της χώρας (Βουλή των Ελλήνων), είναι δε υβριστικό, καθόσον αναφέρεται απαξιωτικά για αυτόν ως πυλώνα της Ελληνικής Δημοκρατίας, εξισώνοντάς τον με τη Θύρα 13, των φιλάθλων της εγκαλούμενης ΠΑΕ, ζητώντας παράλληλα το κλείσιμο της Βουλής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν επιτελεί σωστά το έργο της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το προαναφερθέν πανό εισήλθε στη αθλητική εγκατάσταση προφανώς με ανοχή της εγκαλούμενης ΠΑΕ, καθόσον είχε ήδη επιβληθεί η διοικητική κύρωση της απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, με την υπ' αριθμό 13/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ. Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 14 του ν.5085/2024
».

Σχόλιο:

olympos2917 16/4/2024 06:45

Άδικο έχουν,λουκετο στην χαβούζα την βουλή. Ωχ θα με συλλάβεις Κούλη!!

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.