Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρτάλ: «Αξίζαμε να περάσουμε με το παιχνίδι που κάναμε»

Καρτάλ: «Αξίζαμε να περάσουμε με το παιχνίδι που κάναμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2024 03:23
O προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, παραδέχτηκε πως δεν περίμενε το ματς να πάει στα πέναλτι και στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να βρει δεύτερο γκολ.

Μπορεί μετά το φινάλε του πρώτου ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ισμαΐλ Καρτάλ να δήλωνε βέβαιος ότι η ομάδα του θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ εις βάρος του Ολυμπιακού, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση μέσα στην Πόλη.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε έκανε την ανάλυση του παιχνιδιού λέγοντας:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα σήμερα. Παίξαμε με πολύ ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε το γκολ. Η κυριαρχία μας συνεχίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου. Οι παίκτες μας αγχώθηκαν λίγο όταν δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Έπρεπε να κάνουμε αναγκαστικές αλλαγές στην παράταση. Ήταν λυπηρό να αποκλειστούμε στα πέναλτι, που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έρθουν. Συγχαίρω την ομάδα μου για τον αγώνα της. Αξίζαμε να περάσουμε με το παιχνίδι που κάναμε, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Ο λόγος που δεν μπορούσαμε να περάσουμε το γκολ ήταν ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτό το δεύτερο γκολ».

Για τις αλλαγές: «Ο Σιμάνσκι είχε κράμπα. Ο Μπεκάο είχε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Έπρεπε να κάνω αλλαγές. Ο Φρεντ ήταν τραυματίας για πολύ καιρό, σχεδιάζαμε να τον προστατεύσουμε στην παράταση και να παλέψουμε με περισσότερους ξεκούραστους παίκτες. Χάσαμε με τους καλύτερους εκτελεστές στα πέναλτι»

Σχόλιο:

olympos2917 19/4/2024 05:47

Άντε ρε, όλο ειρωνία είσαι. Όλο παχιά λόγια είσαι.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.