Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)

Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2024 22:02
Κόντρα στην Κ19 της Μίλαν θα τεθούν αντιμέτωποι οι Νέοι του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Final 4 του UEFA Youth League που διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι Ιταλοί σε ένα ματς-θρίλερ απέναντι στην Πόρτο, απέκλεισαν τους Πορτογάλους στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3 κι ενώ η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 2-2. Η ομάδα του Αμπάτε άνοιξε το σκορ με το διαγώνιο σουτ του Σκότι στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο οι «Δράκοι» γύρισαν το ματς με το πέναλτι του Μειρέλες στο 41’ και το τέρμα του Μπρας στο 65’. Μάλιστα είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια για να «κλειδώσουν» την πρόκριση, όμως δεν το έκαναν και τελικά το πλήρωσαν, δεχόμενοι την ισοφάριση από τον Σίμελχακ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μεγάλη αδράνεια στην άμυνά τους.

Στη διαδικασία των πέναλτι, όπου κρίθηκε νωρίτερα και η πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ, οι «Ροσονέρι» ξεκίνησαν ιδανικά με τον Ραβέιρ να αποκρούει το πέναλτι του Μεϊρέλες, ωστόσο ο πορτιέρο της Πόρτο, Φερνάντες, έφερε τη σειρά στα ίσα αποκρούοντας το δεύτερο πέναλτι της Μίλαν, το οποίο εκτέλεσε ο Σίμιτς. Παρ’ όλα αυτά, ο Μαρτίνς από πλευράς Πόρτο έστειλε άουτ το αμέσως επόμενο πέναλτι και με τη Μίλαν να είναι άψογη στα επόμενα τρία, οι Ιταλοί πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση με 4-3.

Υπενθυμίζεται, ότι ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μίλαν είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα (22/4) στις 19:00 στην ίδια τοποθεσία, ήτοι στη Νιόν της Ελβετίας.

Πόρτο (Καπούσο): Ντ. Φερνάντες, Μ. Φερνάντες, Ριμπέιρο, Μπρας, Ροντρίγκες (88' Φερέιρα), Τεϊσέιρα (71' Κάμπας), Ολιβέιρα, Μόρα (80' Μαρτίνς), Σόουζα, Καντέ, Μεϊρέλες

Μίλαν (Αμπάτε): Ραβέιρ, Μάνι, Σίμιτς, Ενσιαλά-Μακενγκό, Μπαρτεζάγκι (87' Μπονόμι), Στάλμαχ (66' Λιμπεράλι), Μαλασπίνα, Τζερόλι, Σκότι, Καμάρντα (67' Σίμελχακ), Σία (74' Σάλα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.