Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Δε μας δόθηκαν τρία πέναλτι, οπαδός της Λούτον ο VARίστας»

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Δε μας δόθηκαν τρία πέναλτι, οπαδός της Λούτον ο VARίστας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/4/2024 17:51
Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας μετά το φινάλε του αγώνα με την Έβερτον, διαμαρτυρόμενη για τρία πέναλτι που δεν της δόθηκαν ενώ τόνισε πως είχε προειδοποιήσει πως ο διαιτητής στο VAR ήταν οπαδός της Λούτον αλλά δεν αντικαταστάθηκε.

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ «βράζουν» με τη διαιτησία του Άντονι Τέιλορ και κυρίως του VARιστα, Στούαρτ Άτγουελ στο παιχνίδι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Οι «κόκκινοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 σ’ ένα κομβικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής, όμως φωνάζουν δικαιολογημένα για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν τους καταλογίστηκαν.

Μετά το φινάλε, ο αγγλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω Twitter κατά της διαιτησίας και μάλιστα αποκαλύπτει ότι είχε προειδοποίησε την επαγγελματική διαιτησία στην Αγγλία (PGMOL) ότι διαιτητής στο VAR είναι οπαδός της Λούτον. Τέλος, οι «κόκκινοι» τονίζουν ότι θα εξετάσουν τις επιλογές τους.

Μπορεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι ανακοινώσεις ομάδων κατά της διαιτησίας να αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο για ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση:

«Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις - τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν - τις οποίες απλά δεν μπορούμε να δεχθούμε.

Προειδοποιήσαμε την PGMOL ότι το VAR είναι οπαδός της Λούτον πριν από το παιχνίδι, αλλά δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα εξετάσει τώρα τις επιλογές της
»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.