Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρευνα της FA για την ανακοίνωση της Νότιγχαμ - «Στα σκουπίδια η κληρονομιά του Κλαφ» γράφει η Daily Mail

Έρευνα της FA για την ανακοίνωση της Νότιγχαμ - «Στα σκουπίδια η κληρονομιά του Κλαφ» γράφει η Daily Mail

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/4/2024 14:10
Διαστάσεις παίρνει η σκληρή κριτική Μέσων και παλαιμάχων παικτών στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ χθες (21/4) για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Έβερτον.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι πως ναι μεν η ομάδα του Νότιγχαμ αδικήθηκε, ωστόσο η ανακοίνωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίζονταν οπαδοί της Λούτον ο ρέφερι και ο VARσίστας, ήταν ντροπιαστική για το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Πρέμιερ Λιγκ.

Σε άρθρο της «Daily Mail» σήμερα, με τίτλο «Η κληρονομιά του Κλαφ στον... υπόνομο» αναφέρεται εξάλλου: «Η ανακοίνωση έρχεται ένα μήνα αφότου ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Μαρινάκης δυσφήμισε τον σύλλογο κατεβαίνοντας στο τούνελ για να βρει τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ. Το ποδόσφαιρο μαίνεται και βράζει ενάντια σε μια ιδέα αδικίας κάθε μέρα, αλλά αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν άνευ προηγουμένου. Ποιοι στο διάολο νομίζουν ότι είναι αυτοί οι άνθρωποι;»

Ήδη από χθες εξάλλου ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, που εργάζεται ως τηλεσχολιαστής, «κατακεραύνωσε» την ανακοίνωση της Φόρεστ, ενώ και ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ιδιαίτερα επικριτικό δηλώνοντας σχετικά: «Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου».

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Independent», Μιγκέλ Ντιλέινι, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει έρευνα για την ανακοίνωση της Φόρεστ, καθώς τίθεται ξεκάθαρα υπό αμφισβήτηση η ακεραιότητα του παιχνιδιού.

Όλα αυτά την ώρα που η ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη που ήδη έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών φέτος, παλεύει για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, ούσα στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λούτον, με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Σχόλιο:

SP777 23/4/2024 11:46

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! >>

A,μη σας φαίνεται παράξενο...

Εμείς το ζούμε επί πολλές δεκαετίες το φαινόμενο αυτό και το θεωρούμε πια μια ρεαλιστική πραγματικότητα.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.