Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γρηγορίου: «Δεν μετανιώνω που δούλεψα στον ΠΑΣ αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσαν να διορθωθούν»

Γρηγορίου: «Δεν μετανιώνω που δούλεψα στον ΠΑΣ αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσαν να διορθωθούν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/4/2024 17:42
Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα και πραγματοποίησε της πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την εξέλιξη.

Οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν μαθηματικά στη Super League, παρ' ότι απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια για τη λήξη των πλέι οφ και χθες (21/4) μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δήλωσε σχετικά σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

«Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα, αλλά από θέματα υγείας είναι όλα καλά. Φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δεν μετανιώνω για το ότι δούλεψα στον ΠΑΣ, ασχέτως με την κατάληξη και τις συνθήκες. Θα έλεγα ότι τις συγκαταλέγω στις θετικές μου εμπειρίες. Οι ομάδες χτίζονται, διαμορφώνονται και οργανώνονται από το καλοκαίρι. Και ο πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι έγιναν λάθη και ήταν πολλά. Δεν σημαίνει ότι όλα τα λάθη μπορείς να τα διορθώσεις και ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν σε αυτά που δεν μπορούν να διορθωθούν. Αλλά δεν παύει να είναι μια εμπειρία που θα με βοηθήσει».

O ΠΑΣ θα ολοκληρώσει πλέον τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Γεωργόπουλο, που βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο από τον Δεκέμβριο του 2023.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.