Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε έδαφος για το... σεντόνι η Σοσιεδάδ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε έδαφος για το... σεντόνι η Σοσιεδάδ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2014 01:52
Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε με 3-2 την Σοσιεδάδ μέσα στο «Ανοέτα» και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της, την ώρα που οι Βάσκοι έχασαν έδαφος στη μάχη για την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σοσιεδάδ κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο στο φινάλε γνώρισε την ήττα με 3-2 και έμεινε στο -7 από την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ινίγκο Μαρτίνεθ (2’) και Πάρντο (45+1’) έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την Ράγιο ωστόσο να απαντάει αρχικά με πέναλτι του Λαριβέι (4’) και στο 47’ με τον Μπαένα ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2.

Το τελικό 3-2 υπέρ των Μαδριλένων διαμόρφωσε στο 67’ ο Ροτσίτα, με αποτέλεσμα η Ράγιο να φτάσει στους 26 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί στην 17η θέση με Βαγιαδολίδ και Αλμερία.

Σπουδαία νίκη στην μάχη για την παραμονή πήρε και η Μάλαγα η οποία κέρδισε με 2-0 την Οσασούνα μέσα στη Παμπλόνα, παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 52’ λόγω αποβολής του Γκάμεθ.

Τα δύο τέρματα για τους Ανδαλουσιανούς πέτυχαν οι Σάμου (14’) και Αμραμπάτ (66’), με αποτέλεσμα η ομάδα του Μπερντ Σούστερ να «σκαρφαλώσει» στην 13η θέση με 29 βαθμούς, όσους έχει επίσης η Οσασούνα αλλά και η Έλτσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.