Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάβι: «Άλλαξα την απόφασή μου γιατί ένιωσα πως όλοι με εμπιστεύονται και πως το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»

Τσάβι: «Άλλαξα την απόφασή μου γιατί ένιωσα πως όλοι με εμπιστεύονται και πως το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/4/2024 14:45
Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, με το «σίριαλ» να λήγει επίσημα μετά από κοινή συνέντευξη Τύπου του Καταλανού προπονητή με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα.

Ο Τσάβι εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αναθεωρήσει την απόφασή του και ουσιαστικά να κάνει στροφή 180 μοιρών, με τη συμφωνία Καταλανών και Χάνσι Φλικ να μένει στα... χαρτιά.

«Άλλαξα την απόφαση μου επειδή ένιωσα απόλυτη εμπιστοσύνη από τον πρόεδρο, από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές. Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει. Εγώ, το σταφ μου και όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να κάνουμε σημαντικά πράγματα όλοι μαζί», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μιλώντας μετά την εντός έδρας ήττα με 5-3 από Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα, είχε πει ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας αν και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

«Ο Τσάβι μου εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί αυτό το πρότζεκτ. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι εξαιρετικά νέα για την Μπαρτσελόνα. Η σταθερότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ο Τσάβι είναι ένας γνήσιος "Μπαρτσελονίστα". Μοιραζόμαστε αυτό το συναίσθημα. Έχουμε την Μπαρτσελόνα πάνω από όλους» είπε από την πλευρά του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος των Καταλανών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.