Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΕΠΟ ζητά άδεια από την UEFA για να διεξαχθεί στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας αλλιώς μεσοβδόμαδα

Η ΕΠΟ ζητά άδεια από την UEFA για να διεξαχθεί στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας αλλιώς μεσοβδόμαδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/4/2024 15:40
Επιστολή στην UEFA στέλνει η ΕΠΟ ζητώντας έγκριση για την αλλαγή ημερομηνίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και αυτή του Ολυμπιακού, που συνεχίζει στα ημιτελικά του Κόνφερενς λιγκ, έχουν προκαλέσει σχετική αναστάτωση στο αγωνιστικό πρόγραμμα κι όπως έγινε γνωστό χθες (24/4) η 9η αγωνιστική και 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League θα μεταφερθούν με το πρωτάθλημα να αναμένεται να ολοκληρωθεί πλέον στις 19 Μαΐου.

Αυτό έχει επηρεάσει και τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου καθώς πλέον πρέπει να μεταφερθεί μία εβδομάδα αργότερα (από τις 18 Μαΐου στις 25) και αυτό απαιτεί ειδική άδεια από την UEFA, η οποία απαγορεύει να διεξάγονται εχγώρια ματς στις ημερομηνίες των τελικών δικών της διοργανώσεων και τότε είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών.

Η ΕΠΟ θα κάνει πάντως σχετικό αίτημα και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, τότε για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1999-00 ο τελικός θα πραγματοποιηθεί καθημερινή και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.