Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Σπανούλης στο Basketball Champions League (video)

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Σπανούλης στο Basketball Champions League (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/4/2024 15:36
Την πρώτην του ατομική διάκριση ως προπονητής κατέκτησε ο Βασίλης Σπανούλης, που αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης του Basketball Champions League για τη σεζόν 2023-24.

Ο τεχνικός του Περιστερίου -και της Εθνικής Ελλάδας- οδήγησε την ομάδα των δυτικών προαστίων στο Final-4 του BCL όπου χθες (26/4) μετά από μεγάλη «μάχη» λύγισε από την Τενερίφη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να του στερήσει το εν λόγω βραβείο.

«Οταν ξεκινάω κάτι, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να πάω όλον τον δρόμο. Η οικογένεια και το μπάσκετ είναι τα πάντα για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι εδώ, την σύζυγο και τα έξι παιδιά μου. Δεν είναι εύκολο να με έχει η οικογένειά μου στο σπίτι και να με ακούει να μιλάω συνέχεια για μπάσκετ και να το παρακολουθώ στην τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης να αφήσω ξανά το σπίτι μου και να είμαι στο παρκέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά την γυναίκα μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνει. Είμαι ευγνώμων για αυτό» δήλωσε συγκινημένος ο Βασίλης Σπανούλης στο περιθώριο της τελετής βράβευσης.

Θυμίζουμε πως πέρυσι, στην πρώτη σεζόν ως στους πάγκους, είχε οδηγήσει το Περιστέρι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ μπροστά του, εκτός των πλέι οφ της Basket League έχει τη μεγάλη πρόκληση του Προ-Ολυμπιακού Τουρνουά με την Εθνική ομάδα.

Δείτε στο 36:30 τη στιγμή της βράβευσης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.