Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, πάμε για νίκη με την ΑΕΚ»

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, πάμε για νίκη με την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 17:55
Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε μέσω δηλώσεών του στη NOVA ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη παρά το μεγάλο προβάδισμα που έχει πάρει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουλιεράκης λίγες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με την Ένωση:

Για την πορεία ύφεσης που διανύει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ: «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα και έχουμε ελπίδες. Σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα και είμαι πολύ αισιόδοξος αν είμαστε όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πώς παίζαμε».

Για το ζήτημα της κόπωσης: «Μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει με 54 παιχνίδια, υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδό μας, όπως η κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω. Η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολλή δύναμη και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά, ώστε όταν το σώμα κουράζεται να βρίσκεις δύναμη να δώσεις παραπάνω, γιατί είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα και ότι θα πάει το ματς στη δύναμη. Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να τους ευχαριστούμε, γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι’ αυτούς στο παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.