Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στη EuroLeague!

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/4/2024 10:43
EuroLeague Playoffs, μέρος 3 ο . Στις 20:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Aleksandar Nikolic Hall”. Στις 21:30, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο ΣΕΦ.

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες της EuroLeague!

Κωδικός… break

Με στόχο να… σπάσει την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παραταχτεί απόψε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τους Ισραηλινούς στην “Aleksandar Nikolic Hall”, έχοντας ως κύριο ζητούμενο τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα στη σειρά. Εφόσον η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικρατήσει θα προηγηθεί με 2-1 και στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ, εφόσον ηττηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, για να πάρει το «εισιτήριο» στο Final Four. Στα αγωνιστικά, ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ έμεινε εκτός αποστολής, με το «τριφύλλι» να έχει ταξιδέψει με 14 παίκτες στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γουέιντ Μπάλντουιν για την Μακάμπι. Αν και ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε κανονικά στο Βελιγράδι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.Sportingbet - Οι αγώνες της EuroLeague σε Live Streaming*!

Έχει το πάνω χέρι

Να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου θέλει αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Αρχής γενομένης, από το αποψινό ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα στη σειρά. Εφόσον ο πρώτος στόχος επιτευχθεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ψάξει το 3-1 την Πέμπτη για να αποφύγει έναν… τελικό στη Βαρκελώνη. Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Παπανικολάου προπονήθηκε με τους Πειραιώτες και τέθηκε στη διάθεσή του Έλληνα τεχνικού. Με στόχο να… κλέψει έστω μία νίκη στις δύο εναπομείναντες αναμετρήσεις στο Φάληρο ταξίδεψε στη χώρα μας η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση
ανάλογη μ ’αυτήν της κανονικής περιόδου και να απαντήσει στο… break των «ερυθρολεύκων» πριν οκτώ βράδια στο “Palau Blaugrana”.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ