Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον ΠΑΟΚ για το πανό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον ΠΑΟΚ για το πανό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/4/2024 16:41
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη ΔΕΑΒ για το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της πριν την έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε προκαλέσει την απόφαση της Ένωσης για αποχώρηση, κάτι που είχε κάνει και πριν το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Τελικά η αναμέτρηση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση και οι «ασπρόμαυροι» θριάμβευσαν με 3-2 και με μεγάλη ανατροπή, με τον Ματίας Αλμέιδα να χάνει εντελώς τον έλεγχο μετά το φινάλε του ντέρμπι.

Πάντως η ΔΕΑΒ αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο «Τούμπας» Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο «ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» – «ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ».

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024».

Σχόλιο:

lazaros3112 30/4/2024 18:10

ευγε στον παοκ εγραψε την αληθεια για τα χαλια του ελληνικου ποδοσφαιρου

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.