Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/5/2024 13:28
Σταθερά στο «κάδρο» για την επίθεση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας διατηρούν τον Φώτη Ιωαννίδη τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Και τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «A' Bola» είναι αφιερωμένο στον διεθνή στράικερ του Παναθηναϊκού ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα επιθετικών στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, οι πρωτοπόροι της Πριμέιρα Λίγκα είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ στο «τριφύλλι» για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο επιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο ποσό ξόδεψαν το περασμένο καλοκαίρι για να αγοράσουν τον Σουηδό Βίκτορ Γκιόκερες ο οποίος στην παρθενική του σεζόν με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας έχει... σαρώσει και πλέον αναμένεται να πωληθεί για ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

Μένει να φανεί λοιπόν αν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση και ποια θα είναι η απάντηση του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς θεωρητικά δεν επιθυμεί να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.