Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΜακΓκιν: «Πολύ καλός τακτικά ο Ολυμπιακός, έχουμε ν’ ανέβουμε ένα βουνό αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί»

ΜακΓκιν: «Πολύ καλός τακτικά ο Ολυμπιακός, έχουμε ν’ ανέβουμε ένα βουνό αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2024 00:36
Ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκιν δήλωσε πως τα πάντα πήγαν λάθος για την ομάδα του, αναφέρθηκε στην καλή τακτική του Ολυμπιακού αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να γυρίσουν τα δεδομένα στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», αν και παραδέχτηκε πως οι «χωριάτες» έχουν ν’ ανέβουν ένα βουνό.

Η Άστον Βίλα ηττήθηκε για πρώτη φέτος στην έδρα της στο Κόνφερενς Λιγκ μετά την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό και ψάχνει την ανατροπή στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Μετά το παιχνίδι ο αρχηγός της ομάδας, Τζον ΜακΓκιν δήλωσε στο TNT Sports:

«Δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε. Θέλαμε πολύ περισσότερο έλεγχο. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα. Θέλαμε να πάμε με νίκη στην Ελλάδα. Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να επιστρέψουμε.

Κάναμε όλο λάθη απόψε. Θα αναλάβουμε την ευθύνη, αλλά είναι στο χέρι μας να πάμε στην Αθήνα και να το γυρίσουμε γιατί είμαστε ικανοί. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά. Έπαιξαν όπως περιμέναμε και δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά απόψε, έγινε.

Ο προπονητής ήταν ακόμα θετικός στα αποδυτήρια. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι κάναμε απόψε, αλλά είμαστε περισσότερο από ικανοί να το κάνουμε. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε λίγους παίκτες πίσω. Το βάρος είναι δικό μας να επιτεθούμε στον Ολυμπιακό και να πετύχουμε μερικά γκολ. Έχουμε ν’ ανέβουμε ένα βουνό, αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.