Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα νίκη και πρόκριση για Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα νίκη και πρόκριση για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2014 23:39
Την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα η οποία κέρδισε ξανά την Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά με 2-1 στο «Καμπ Νου» και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-0 στο «Έτιχαντ», «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού. Μέσι (67’) και Άλβες (90+1’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Κομπανί (89’). Παράπονα για τη διαιτησία από τις δύο ομάδες, αποβλήθηκε στο 78’ ο Ζαμπαλέτα

Για 7η συνεχόμενη φορά, η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Καμπ Νου» και με συνολικό σκορ 4-1 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Καμπ Νου», με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με την Σίτι να μπαίνει πολύ δυνατά στο ξεκίνημα, ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε και στο 8’ φώναζε για πέναλτι μετά από ανατροπή του Μέσι από τον Λέσκοτ.

Δέκα λεπτά μετά οι Καταλανοί είχαν νέα παράπονα στον διαιτητή, καθώς ο Νειμάρ νίκησε τον Χαρτ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, με αποτέλεσμα η Σίτι να παραμείνει «ζωντανή» για την πρόκριση και μάλιστα είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Νασρί (36’) και Νασρί (41’) για να ανοίξει το σκορ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα νίκη και πρόκριση για Μπαρτσελόνα
Βέβαια ευκαιρίες δημιούργησε και η Μπαρτσελόνα η οποία είχε δύο σπουδαίες στιγμές με τον Νεϊμάρ, αρχικά με σουτ στο 39’ που απόκρουσε ο Χαρτ, ενώ στο 45’ το πλασέ του αποκρούστηκε στη γραμμή από τον Φερναντίνιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε «ζεστά» και στην επανάληψη, με τον Μέσι να είχε δοκάρι στο 51’, ενώ οι Τζέκο (52’) και Ζαμπαλέτα (54’) δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Βαλντές.

Ωστόσο στο 67’ ο Μέσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Μπαρτσελόνα, καθώς μετά από λάθος του Λέσκοτ, βρέθηκε μόνος του με τον Χαρτ και δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και ουσιαστικά να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε για την ισοφάριση και στο 78’ διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι μετά από ανατροπή του Τζέκο, με τον διαιτητή να μην δείχνει τίποτα και να αποβάλει μάλιστα (δίκαια) τον Ζαμπαλέτα για διαμαρτυρία.

Τελικώς στο 89’ ο Κομπανί κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής για τους «πολίτες», όμως στις καθυστερήσεις έπειτα από αντεπίθεση, ο Άλβες διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας (και) τη νίκη στους Καταλανούς.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλμπα, Πικέ, Μαστσεράνο, Ντάνι Άλβες, Φάμπρεγκας (86’ Σέρχι Ρομπέρτο), Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Μέσι, Νεϊμάρ (80’ Αλέξις)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κόλαροφ, Μίλνερ, Νασρί (74’ Χέσους Νάβας), Σίλβα (72’ Νεγκρέδο), Φερναντίνιο, Γ. Τουρέ, Αγκουέρο (46’ Τζέκο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.