Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν: Ο Κονσεϊσάο κι άλλοι δύο Πορτογάλοι για τη θέση του Πιόλι

Μίλαν: Ο Κονσεϊσάο κι άλλοι δύο Πορτογάλοι για τη θέση του Πιόλι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/5/2024 15:23
Η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου της προπονητή και στην Ιταλία αναφέρουν ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Στέφανο Πιόλι από το «τιμόνι» των «ροσονέρι», καθώς ο κύκλος του στους Λομβαρδούς έχει κλείσει.

Παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την επόμενη μέρα και ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για τον διάδοχό του.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έστω κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει ταυτόχρονα και ουτοπικό.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων και του ΠΑΟΚ, πριν από περίπου ένα δεκαήμερο επέκτεινε τη συνεργασία του με την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ωστόσο αυτό συνέβη με την προηγούμενη διοίκηση των «δράκων», καθώς από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν εκλογές τις οποίες κέρδισε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, αντικαθιστώντας τον θρυλικό Πίντο Ντα Κόστα, με τον τελευταίο να θεωρείται ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος όλων των εποχών, μένοντας στο πόστο για 42 χρόνια και οδηγώντας τον σύλλογο σε μυθικές επιτυχίες.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι το μέλλον του Κονσεϊσάο δεν θα πρέπει να θεωρείται σε καμία περίπτωση σίγουρο στους «κυανόλευκους» και ο Βίλας-Μπόας δεν αποκλείεται να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους προχωρούν ακόμα περισσότερο την υπόθεση υπογραμμίζοντας ότι ήδη ο μάνατζερ του Κονσεϊσάο, Ζόρζε Μέντες, έχει προτείνει τον πελάτη του στη Μίλαν.

Παράλληλα από τη γειτονική χώρα τονίζουν ότι πέρα από τον κόουτς της Πόρτο, στη λίστα των «ροσονέρι» υπάρχει ακόμα τόσο ο Πάουλο Φονσέκα -ο οποίος κάνει σπουδαία δουλειά στη γαλλική Λιλ- όσο και ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον τελευταίο πάντως να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πάρα πολλών ομάδων.

Το μοναδικό πράγμα που είναι βέβαιο είναι ότι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι «καυτό» όχι για μόνο για τον πάγκο της Μίλαν αλλά και για πολλούς άλλους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.