Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τουμέρ Μετίν έριξε «βόμβα» για Ικάρντι: «Του χρόνου θα παίζει στην Ελλάδα»

Ο Τουμέρ Μετίν έριξε «βόμβα» για Ικάρντι: «Του χρόνου θα παίζει στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/5/2024 15:53
O Toυμέρ Μετίν με δηλώσεις του σε μία τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία έριξε «βόμβα» σχετικά με το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι τονίζοντας πως ο Αργεντίνος επιθετικός θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν σε ελληνική ομάδα.

Ο πρώην άσος της ΑΕΛ και της Κέρκυρας με δηλώσεις του στο «Tivibu Spor» υποστήριξα πως έχει πληροφορίες ότι ο Ικάρντι έχει ήδη συζητήσει με ελληνική ομάδα και είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να φορέσει τη φανέλα της.

Ο Μάουρο Ικάρντι αγωνίζεται στη Γαλατασαράι από το 2022 αρχικά με τη μορφή δανεισμού ενώ το καλοκαίρι του 2023 οι Τούρκοι έδωσαν 10 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να το αποκτήσουν. Φέτος σε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 30 γκολ και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι "φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται"», ανέφερε ο Τουμέρ Μετίν.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.