Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, ξέραμε ότι μπορούσαμε πριν το πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να πάρουμε το Κόνφερενς» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, ξέραμε ότι μπορούσαμε πριν το πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να πάρουμε το Κόνφερενς» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/5/2024 00:38
Ενθουσιασμένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος κατάφερε να μεταμορφώσει τους «ερυθρόλευκους» και να τους μετατρέψει από ένα «σκορποχώρι» σε μία ομάδα που έχει πλάνο και δεν φοβάται κανέναν, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Ευχαρίστησε τον κόσμο, τη διοίκηση της ομάδας που του έδωσε την ευκαιρία, υπογράμμισε ότι ήξεραν εκείνος και οι παίκτες του ότι μπορούσαν να αφήσουν εκτός συνέχειας την Άστον Βίλα κι επισήμανε ότι ελπίζει στην κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος προπονητής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ακόμη και μετά το 2-0 είχαμε αγωνία και αν μπορούν να μας βλάψουν. Τεράστια χαρά για όλους, για εμάς, για τους παίκτες, αλλά κυρίως για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πραγματικά το πιστεύαμε, ξέραμε τις δυνατότητες από το το πρωτο ματς, πριν πάρουμε την πρώτη νίκη. Ξέρω το στυλ της Βιλα και μας ταίριαζε. Βρήκαμε τον τρόπο για να το κάνουμε. Πιστεύαμε στην ομάδα και τους παίκτες.

Η αλήθεια ειναι πως δεν το περίμενα ερχόμενος εδώ, δεν ήξερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδα πως εχουμε καλούς παίκτες. Πίστεψα πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τα παντα. Ξεκινήσαμε καλα με την Φερεντσβάρος, με την Μακάμπι είχαμε και την τύχη. Καναμε πολύ καλά παιχνίδια και μας αξίζει να είμαστε εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ και να διεκδικήσω όλα αυτά.

Έχω μια συνήθεια πριν καθε ματς να κάνω έναν περίπατο. Στην αρχή δεν είχα ζήσει τον κόσμο λόγω της τιμωρίας. Από εκεί και μετά άρχισα να νιώθω αμήχανα γιατί δεν ήθελα να φαίνεται πως το κάνω για να αποζητήσω την αποθέωση. Ο κόσμος αναγνωρίζει την καλή δουλειά.

Ελπίζω να πάρουμε το Conference, θέλουμε χρόνο για να μελετήσουμε την Φιορεντίνα. Άξιζαν την πρόκριση με την Μπριζ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.