Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γερεμέγεφ: «Παράλογο να μην παίζω περισσότερο»

Γερεμέγεφ: «Παράλογο να μην παίζω περισσότερο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 20:57
Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι είναι παράλογο ότι δεν έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Σουηδός επιθετικός είναι αλήθεια ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κι έχει ξεκινήσει όλες κι όλες δύο φορές στη βασική ενδεκάδα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα δεν κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά ούτε και του Φατίχ Τερίμ.

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Χάκεν τόνισε:

«Κάποιοι θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα. Μπορώ να είμαι ήσυχος. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι ρωτούν γιατί δεν παίζω περισσότερο.

«Ένιωσα πολύ καλά κάθε φορά που έπαιξα. Αισθάνθηκα άτυχος και απογοητευμένος που δεν υπήρξαν περισσότερα λεπτά για μένα, γιατί νιώθω ειλικρινά ότι μπορώ πολλά περισσότερα.

Δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Φώτης με όσα κάνει και την ηλικία που έχει, είναι ένας ενδιαφέρον στόχος για μεγάλους συλλόγους. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του.

Εγώ έχω αποδείξει ότι μπορώ να πετύχω πολλά γκολ σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Άρα ξέρουν τι παίρνουν από μένα. Και νομίζω ότι είναι πολύτιμο αυτό».

Είναι ψηλές οι φιλοδοξίες μου και Θέλω να παίζω. Νιώθω ότι είμαι στην κορυφή, ψυχικά και σωματικά, της καριέρας μου.

Πρέπει να παίξω περισσότερο. Θα ήθελα να δω πόσο καλά μπορεί να τα πάω αν έχω περισσότερα λεπτά. Είναι διασκεδαστικό το πρωτάθλημα και οι αγώνες εδώ, όπως και η ευρωπαϊκή προοπτική. Αλλά θέλω να αποκτήσω μία καθιέρωση, να υπάρχει μία συνέχεια. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να σβήνεις στον πάγκο και μετά να πηδάς μέσα. Πρέπει να υπάρχει κι ένα σχέδιο για μένα. Το ξέρει και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μια πραγματικά βιώσιμη κατάσταση για μένα τώρα.

Η αίσθηση μου είναι ότι ο σύλλογος πραγματικά με συμπαθεί, όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, πάντα ένας προπονητής βγάζει την ομάδα που θεωρεί καλύτερη, το σέβομαι αυτό. Κάνει τις επιλογές του και η ομάδα έχει προχωρήσει έτσι μέχρι τώρα λίγο στο τέλος. Αλλά δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν σε πολυθέλει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.