Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (16/5) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (16/5) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 18:57
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (19/5, 20.00), θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5).

Οι «πράσινοι» έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου και ο εξαγριωμένος κόσμος τους ετοιμάζει συλλαλητήριο για τη μέρα της αναμέτρησης που θα ρίξει την αυλαία της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Προφανώς και το ενδιαφέρον των φιλάθλων του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι δεν θα μπορούσε να είναι μεγάλο, καθώς ενδεχομένως να κρίνει την είσοδο στην πρώτη τριάδα, γεγονός που δεν ικανοποιεί τους οπαδούς της ομάδας.

Μάλιστα για ακόμα μία φορά οι τιμές είναι αρκετά «τσιμπημένες», όπως άλλωστε συνηθίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet (Sports Tickets Gov.gr Wallet) που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Κυριακή 19/5 στις 8 μ.μ. στο "Απόστολος Νικολαΐδη", τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 2 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό ανά θύρα έχουν ως εξής: Θύρες 6,7: 30€, Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 40€, Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 50€, Θύρα 11: 80€, Θύρες 5Α, 9: 100€, Θύρα 2: 120€, Θύρα 10: 150€, Θύρα 3: 250€. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.