Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επεστρεψε στις νίκες η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Επεστρεψε στις νίκες η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2014 16:44
Παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 10ο λεπτό, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Χαλ με αποτέλεσμα να περάσει προσωρινά στην 2η θέση με 60 βαθμούς.

Μετά τους σερί αποκλεισμούς σε Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς κέρδισε με 2-0 την Χαλ στο «KC Stadium» χάρη στα γκολ των Σίλβα (14’) και Τζέκο (90’).

Τα πράγματα φάνηκε να στραβώνουν για τους «πολίτες» όταν στο 10ο λεπτό ο Κομπανί ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Γιέλαβιτς και είδε την κόκκινη κάρτα (είχε προηγηθεί φάουλ του Κροάτη φορ στον αμυντικό της Σϊτι).

Παρόλα αυτά στο 14’ ο Σίλβα με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία άντεξε την πίεση της Χαλ στη συνέχεια και είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Ζαμπαλέτα να σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Χαρτ και εν τέλει στο 90’ ο Τζέκο «σφράγισε» τη νίκη της Σίτι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 που φέρνει τη Σίτι στη δεύτερη θέση με 60 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.