Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς – Τζάρι 1-2: «Πικρός» αποκλεισμός για τον Στέφανο στους «8» της Ρώμης (video)

Τσιτσιπάς – Τζάρι 1-2: «Πικρός» αποκλεισμός για τον Στέφανο στους «8» της Ρώμης (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 22:53
Εκτός συνέχειας του τουρνουά Masters της Ρώμης έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε στον προημιτελικό από τον Νίκολας Τζάρι με 2-1 σετ (3-6, 7-5, 6-4), παρότι κατάφερε να προηγηθεί.

Ο Έλληνας τενίστας κατόρθωσε να «σπάσει» το δεύτερο σερβίς του Χιλιανού στο πρώτο σετ και να πάρει σημαντικό αβαντάζ, ενώ πλησίασε σε «break» και στο επόμενο σερβίς του αντιπάλου του. Όσον αφορά το δικό του σερβίς, ο Στέφανος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 6-3.







Στο δεύτερο σετ, ο Τζάρι λίγο έλειψε να κάνει «break» στο πρώτο σερβίς του Τσιτσιπά, παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δε συνέβη, ωστόσο ο Χιλιανός, No.24 στο ranking, παρουσιάστηκε βελτιωμένος και τελικά, με το σκορ να έχει φτάσει στο 6-5 υπέρ του αφού αμφότεροι κρατούσαν το σερβίς τους, έκανε το κρίσιμο «break» στο τελευταίο σερβίς του Στέφανου, κάνοντας το 7-5 και ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1.







Φτάνοντας στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά, «σπάζοντας» το δεύτερο σερβίς του Τζάρι, όμως εκείνος απάντησε με «break» στο «break», κάνοντας έτσι το 2-2. Η έκβαση του αγώνα φαινόταν ότι θα είναι οριακή με τους δυο αθλητές να κρατούν στη συνέχεια τα σερβίς τους, ωστόσο στο 10ο game, ο Έλληνας τενίστας έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του, με τον Χιλιανό τελικά να φτάνει σε δεύτερο «break» και να ολοκληρώνει την ανατροπή, κερδίζοντας το σετ με 6-4.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.