Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Δεν ανοίγει το Καραϊσκάκη για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ

Ολυμπιακός: Δεν ανοίγει το Καραϊσκάκη για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/5/2024 18:03
Την απόφαση να μην ανοίξει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον επικείμενο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φίλους των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ μεγάλη και τα 9.000 που δικαιούται ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τις ανάγκες όλων, αφού μόνο οι κάτοχοι διαρκείας είναι σχεδόν 20.000.

Υπήρξε έτσι η σκέψη το φαληρικό γήπεδο να ανοίξει τις θύρες του ώστε να προσέλθουν οπαδοί και να παρακολουθήσουν μέσω γιγαντοοθόνης το μεγάλο ματς με τη Φιορεντίνα, αλλά αυτό τελικά δεν θα καταστεί δυνατό αφού θα ξεκινήσουν τελικά άμεσα έργα συντήρησής του.

Το ενδεχόμενο που φαίνεται πάντως να κερδίζει πόντους είναι σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες σε τρεις πλατείες, στο Πασαλιμάνι, στη Μαρίνα Ζέας και στην Πλατεία Κοραή, με 2.000 καθίσματα, σε κάθε μία.

Στη Φλωρεντία πάντως η έδρα της Φιορεντίνα θα ανοίξει κανονικά ώστε οι φίλαθλοι των «βιόλα» που δεν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε γιγαντοοθόνη.

«Η Φιορεντίνα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι, με αφορμή τον αγώνα του τελικού UECL Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαΐου 21:00 (ώρα τοπική/(22:00 ώρα Ελλάδας), θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του παιχνιδιού στο στάδιο Artemio Franchi μέσω προβολής σε γιγαντοοθόνες», αναφέρει η ιταλική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.