Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κλάους Αθανασιάδης «κρεμάει τα παπούτσια του»: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, νιώθω ευλογημένος»

Ο Κλάους Αθανασιάδης «κρεμάει τα παπούτσια του»: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, νιώθω ευλογημένος»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/5/2024 21:11
Τέλος σε μια ποδοσφαιρική καριέρα γεμάτη γκολ αποφάσισε να βάλει ο Κλάους Αθανασιάδης, γεγονός που αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας που αναδείχθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο σημείωσε περισσότερα από 100 γκολ κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο του 2017 φορώντας τα «ασπρόμαυρα», σταματά το ποδόσφαιρο στα 35 του, ύστερα από μια επιτυχημένη καριέρα 18 χρόνων, έχοντας περάσει και από Πανσερραϊκό, Μακάμπι Χάιφα, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Λάρισας.

Παράλληλα, ο ίδιος ενημέρωσε πως το παιχνίδι της Τετάρτης (22/5) στην αυλαία των πλέι άουτ της Betsson Super League 2 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β' θα είναι το τελευταίο του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλάους:

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα προσωπικά καθώς ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω το πάθος που ήταν η ζωή μου τόσα χρόνια: το ποδόσφαιρο.

Νιώθω τυχερός που κατάφερα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου κάνοντας το άθλημα που αγάπησα από μικρό παιδί. Μου χάρισε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτό!

Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα και αγωνίστηκα στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που είχε, έχει και θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου τον ΠΑΟΚ, τις υπόλοιπες ομάδες Maccabi Haifa, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας για την ευκαιρία και την τιμή να αγωνιστώ μαζί τους. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, προπονητές, γιατρούς, το staff στα αποδυτήρια και τους φιλάθλους κάθε ομάδας αλλά και σε όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την αγάπη και την υποστήριξη.

Σας Ευχαριστώ που είστε πάντα στο πλάι μου και στις δύσκολες στιγμές δε με αφήσατε ποτέ να τα παρατήσω.

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, σας ευχαριστώ όλους!

Αύριο θα είναι η τελευταία μου στιγμή παίζοντας απέναντι στον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ και θα σας ήθελα στο γήπεδο να το γιορτάσουμε μαζί!

Με εκτίμηση, Κλάους»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.