Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μητσοτάκης: «Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο»

Μητσοτάκης: «Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 10:29
Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 25 Μαΐου χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψή του ότι όλοι οι τελικοί του ελληνικού Κυπέλλου θα πρέπει να γίνονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, δίχως να αλλάζει η έδρα, όπως συμβαίνει άλλωστε σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Παράλληλα, δήλωσε πως αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό του Final Four, τότε θα παρευρεθεί ο ίδιος στον αγώνα, όχι ως φίλαθλος των «ερυθρόλευκων», αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο OPEN:

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Αν έχω τη δυνατότητα, χωρίς να παρέμβω στο αυτοδιοίκητο, θα το νομοθετήσω. Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάθε χρόνο, χωρίς να αλλάζει η έδρα. Κάνουμε παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ».

Για το ενδεχόμενο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να συναντηθούν στον τελικό του Final Four: «Αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρηθούν στον τελικό του Final Four της Euroleague, τότε θα ξεκλέψω μερικές ώρες για να παρευρεθώ, όχι ως φίλαθλος μιας ομάδας, αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά είμαστε ακόμα μακριά από αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.