Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στο Εuropa League!

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στο Εuropa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 12:13
Η «Aviva Stadium» στο Δουβλίνο φιλοξενεί τον μεγάλο τελικό του Europa League, ανάμεσα στην εντυπωσιακή Αταλάντα και αήττητη Λεβερκούζεν.

Vistabet - Build A Bet* στο Εuropa League!

Πρώτη φορά για την Αταλάντα

Η Αταλάντα γράφει τη δική της ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί σε ευρωπαϊκό τελικό. H ομάδα του Γκασπερίνι είναι εντυπωσιακή εντός κι εκτός συνόρων, έχοντας εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο ερχόμενο Champions League. Στο Europa προκρίθηκε ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλο, περνώντας μεγάλα εμπόδια στον δρόμο για τον τελικό. Η ομάδα από το Μπέργκαμο άφησε εκτός τη Σπόρτινγκ, κατάφερε να προκριθεί εις βάρος της Λίβερπουλ, ενώ στα ημιτελικά δε συνάντησε πολλές δυσκολίες κόντρα στη Μαρσέιγ την οποία και διέλυσε με 3-0 εντός έδρας. Ο Ντε Κετελάρε με τον Κούπμαϊνερς κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, ενώ κομβικό ρόλο στην πορεία της προς τον τελικό έπαιξε και ο Σκαμάκα. Ο Ιταλός θα βρεθεί σε δεύτερο διαδοχικό μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, αφού πέρσι ήταν στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ που κατέκτησε το Europa Conference League. Η Αταλάντα που εντυπωσίασε πριν μια τριετία με την παρολίγο πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που αποτυπώνεται και με την πορεία της στη Serie A.Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Αήττητη στον τελικό η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν κατέκτησε αήττητη το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, γράφοντας έτσι ιστορία στην Bundesliga. Ανάλογη πορεία και στην Ευρώπη, αφού μπορεί να πέτυχε το μεγάλο της στόχο, ωστόσο επιθυμεί να σηκώσει και την ευρωπαϊκή κούπα. Παραμένει αήττητη σε 51 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κι έμειναν ακόμα δυο τελικοί για να ολοκληρώσει μια ονειρική σεζόν. Αρκετές φορές στο φετινό τουρνουά φλέρταρε με την ήττα, αλλά και τον αποκλεισμό, ωστόσο τόσο με την Καραμπάκ όσο και με τη Ρόμα στα ημιτελικά έκανε τις ανατροπές και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Τσάμπι Αλόνσο επέλεξε να μείνει και την επόμενη σεζόν στις «ασπιρίνες», τονίζοντας πως θέλει την ομάδα του να κατακτά το τρεμπλ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ