Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μάχες του Roland Garros με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι μάχες του Roland Garros με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2024 10:13
Το Roland Garros συνεχίζεται με τους αγώνες του τρίτου γύρου σε άνδρες και γυναίκες, στο δρόμο για τους «16» της διοργάνωσης κι ενώ τα φαβορί θέλουν να συνεχίσουν με φόντο το τρόπαιο.

Στο ταμπλό των ανδρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ζίζεν Ζανγκ θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του έχοντας ήδη ξεπεράσει άνετα τα εμπόδια του Ούγγρου Φούκσοβιτς (3-0) και του Γερμανού Αλτμάιερ (3-1).

Όσο για τον Κινέζο αντίπαλό του έχει νικήσει με το ίδιο σκορ (3-1) Βούκιτς και Σονέγκο ως τώρα και στοχεύει να ανακόψει το δρόμο του Έλληνα τενίστα.

Ζίζεν Ζανγκ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1:7.00 2:1.10


Την πορεία του στο Παρίσι φιλοδοξεί να συνεχίσει και ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός που συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο αντιμετωπίζει τον Κόρντα, που είναι το τρίτο εμπόδιό του μετά τους Γουλφ (3-0) και Ντε Γιονγκ (3-1).

Ο Αμερικανός Νο27 του ταμπλό από την πλευρά του φτάνει σε αυτή τη μονομαχία μετά τις προκρίσεις επί Μαγιότ (3-0) και Κουόν (3-1).

Σεμπάστιαν Κόρντα – Κάρλος Αλκαράθ 1:6.75 2:1.11


Στο ταμπλό των γυναικών η Ονς Ζαμπέρ που έχει σταθερά υψηλές βλέψεις έχει μπροστά της την Λέιλα Φερνάντες.

Η Ζαμπέρ δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ως τώρα (2-0 την Βίκερι, 2-1 την Οσόριο), με την Καναδή να έρχεται με φόρα με νίκες 2-0 επί Πονσέ και Γουάνγκ.

Λέιλα Φερνάντες – Ονς Ζαμπέρ 1:2.32 2:1.75


Το μεγάλο φαβορί του γαλλικού Open και Νο1 του ταμπλό Ίγκα Σφιόντεκ προχωρά ακάθεκτη και τίθεται αντιμέτωπη της Μαρί Μπούζκοβα στον τρίτο γύρο.

Η κάτοχος των δύο τελευταίων τίτλων στο Παρίσι πέρασε με 2-0 το εμπόδιο της Ζανζάν ενώ δυσκολεύτηκε παραπάνω από το αναμενόμενο απέναντι στην Οζάκα (2-1), ενώ από την άλλη πλευρά η Τσέχα Νο42 του ταμπλό έχει νικήσει με 2-0 Κουντεμέρτοβα και Φετ.

Ίγκα Σφιόντεκ – Μαρί Μπουζκόβα 1:1.03 2:12.50


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Roland Garros

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.