Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελίασον: «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο η κατάκτηση του Κόνφερενς από τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας»

Ελίασον: «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο η κατάκτηση του Κόνφερενς από τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/6/2024 11:25
Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον Ολυμπιακό μέσα στην «OPAP Arena».

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε όσον αφορά τη σεζόν που πέρασε, ότι σημείωσε πρόοδο μιλώντας για το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελίασον στο «fotballskanalen»:

Για τη φετινή χρονιά: «Είναι ξεκάθαρο πως η φετινή χρονιά ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αισθάνομαι ότι έκανα βήματα προόδου στο παιχνίδι μου, την ώρα που η ομάδα τα πήγε καλά και έπαιξε στην Ευρώπη. Ήταν μια καλή σεζόν και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ».

Για την κατάκτηση του Κόνφερενς από τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena»: «Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό ήταν μάλλον λίγο ευαίσθητο για πολλούς. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η επιτυχία δείχνει ότι όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν καλά αποτελέσματα και προχωρούν. Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκομαι 100% στο πλευρό της ΑΕΚ και σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήταν το καλύτερο που κατέκτησαν το Κόνφερενς στο δικό μας γήπεδο».

Για την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας: «Νιώθω φανταστικά. Πάντα ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην Εθνική Σουηδίας, είναι μεγάλη χαρά. Είναι φυσικό πάντα να περιμένω να κληθώ. Υπήρχαν στιγμές που νιώθω ότι ήμουν πιο κοντά σε αυτό, άλλες πιο μακριά. Αλλά πάντα είχα την ελπίδα και το να είμαι τώρα στις επιλογές είναι μεγάλη χαρά.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποτε στη Βραζιλία: «Η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία και είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από εκεί. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα από πολύ μικρός, άρα έχω κάποια σύνδεση. Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί Σουηδοί που το παρακολουθούν όπως εγώ. Αλλά απολαμβάνω την ΑΕΚ και νομίζω ότι είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον να βρίσκομαι. Η προσοχή μου είναι στραμμένη εκεί.

Δεν μοιάζει πιθανό να παίξω κάποια στιγμή στη Βραζιλία. Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να έχουν υπάρξει πολλοί Σουηδοί ποδοσφαιριστές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Θα ήταν ένα ωραίο πράγμα για να ζήσω. Το αν θα συμβεί, θα το δούμε»
.

Σχόλιο:

akis.freeb1 4/6/2024 02:11

Το δικο σας το σπιτι σε αλλους νοικιαστηκε ...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.