Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μπάγερν μέχρι το 2017 ο Ρόμπεν

Στη Μπάγερν μέχρι το 2017 ο Ρόμπεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 15:28
Τη φανέλα της Μπάγερν μέχρι το 2017 θα φοράει ο Άριεν Ρόμπεν ο οποίος ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς.

Παίκτης της Μπάγερν για άλλα τρία χρόνια θα είναι ο Άριεν Ρόμπεν, καθώς ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έβαλε σήμερα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας που τον «δένει» στους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι το 2017.

«Είμαι χαρούμενος που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσω να διεκδικώ τρόπαια με την Μπάγερν», δήλωσε ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Είμαι πέντε χρόνια στο Μόναχο και τώρα θα είμαι για άλλα τρία χρόνια μετά την επέκταση του συμβολαίου. Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη απόδειξη για το πως νιώθουμε εγώ και η οικογένεια μου που βρισκόμαστε εδώ. Απολαμβάνω να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και με αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους με την Μπάγερν».

Από την πλευρά του, ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, τόνισε: «Ο Άριεν είναι ένας θαυμάσιος παίκτης. Έχει αποδείξει την αξία του στην Μπάγερν, και όχι μόνο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ. Ο Άριεν είναι ένα σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας και θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.