Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Παίκτης της χρονιάς ο Βινίσιους, καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Μπέλινγκχαμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Παίκτης της χρονιάς ο Βινίσιους, καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Μπέλινγκχαμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/6/2024 14:34
Στην κορυφή της Ευρώπης βρέθηκε για 15η φορά στην ιστορία της η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το περασμένο Σάββατο (1/6) επικράτησε της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο «Γουέμπλεϊ» με 2-0.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της «Βασίλισσας», Βινίσιους, ο οποίος επί της ουσίας «κλείδωσε» για την ομάδα του τη νίκη στον αγώνα με τους Βεστφαλούς, ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου από τους «Μερένγκες» με 6 γκολ και 5 ασίστ σε 10 εμφανίσεις.

Παράλληλα, καλύτερος νέος παίκτης αναδείχθηκε ο Μπέλινγκχαμ ο οποίος είχε εξίσου εκπληκτική παρουσία με 4 γκολ και 5 ασίστ σε 11 συμμετοχές, ενώ όσον αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, συμπεριλήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αντσελότι και τέσσερις από το σύνολο του Τέρζιτς. Ο λόγος για τους Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ, Μπέλινγκχαμ και Βινίσιους από πλευράς Ρεάλ, ενώ τη Μπορούσια εκπροσωπούν οι Κόμπελ, Μάατσεν, Χούμελς και Σάμπιτσερ. Την ενδεκάδα συμπληρώνουν ο Βιτίνια της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι και ο Κέιν της Μπάγερν Μονάχου.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.