Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Κ15 του Άρη τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η Κ15 του Άρη τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 15:40
Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την ομάδα Κ15 του Άρη, για όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης οι γονείς των ποδοσφαιριστών των «κίτρινων» αλλά και στελέχη έκαναν «ντου» μετά από υπόδειξη οφσάιντ σε παίκτη του Άρη.

Οι διαιτητές χρειάστηκαν τη συνοδεία της αστυνομίας για να πάνε στα αποδυτήρια και η αναμέτρηση τελικά συνεχίστηκε μετά από 40λεπτη διακοπή.

Αναλυτικά:

«Με την υπ’ αριθμό 21/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΑΡΗΣ και ειδικότερα σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας υποδομών του (Κ-15), η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση μετέχει η συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου αυτού, λόγω εισόδου φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 31/5/2024, για την τελική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υποδομών (Κ-15) της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2023-2024.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν. 5085/2024».


Photo credits: Print Screen

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.