Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Πρώτος σκόρερ EURO με σούπερ έπαθλα*!

bwin - Πρώτος σκόρερ EURO με σούπερ έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/6/2024 13:32
Θα συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα ο Κέιν; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επαναλάβει το κατόρθωμα του 2021; Το EURO αρχίζει και το βλέμμα στραμμένο στα «κανόνια» των ομάδων.

bwin - Άπαιχτα έπαθλα* στο ΕURO!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ ο Κέιν

Ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο ΕURO; Το μομέντουμ, η πορεία του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και φυσικά οι αντίπαλοι στη φάση των ομίλων είναι πράγματα που θα δώσουν ώθηση σε έναν παίκτη να σκοράρει πολλά γκολ. Ο Χάρι Κέιν της Εθνικής Αγγλίας μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ είναι τα μεγάλα φαβορί να κατακτήσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με απόδοση στο 5.50 στην bwin. Ο φορ της Μπάγερν μπορεί να μην κέρδισε ούτε φέτος κάποια κούπα, ωστόσο ξέρει όσο λίγοι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Άλλωστε, πέτυχε 44 γκολ με τους Βαυαρούς, γεγονός που αποδεικνύει πως βρίσκεται στους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη. Παράλληλα, η Αγγλία διαθέτει από τις καλύτερες μεσοεπιθετικές γραμμές του τουρνουά, ενώ βρίσκεται σε βατό όμιλο με Σλοβενία, Δανία και Σερβία. Ο Κιλιάν Μπαπέ μετά την αποτυχία της Γαλλίας στο προηγούμενο EURO, αλλά και την απώλεια του Μουντιάλ θα ηγηθεί των «τρικολόρ» για επιστροφή στην κορυφή. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Άλλωστε, η ομάδα του θα παρουσιαστεί αρκετά ενισχυμένη και είναι στα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. bwin- Πρώτος σκόρερ ΕURO με άπαιχτα έπαθλα!

Από κοντά και ο Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των EURO δεν μπορεί να μη λείπει από την ποδοσφαιρική γιορτή. Διψασμένος για διάκριση, θα κάνει τα πάντα να στείλει την Πορτογαλία ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Ο 39χρονος σταρ προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Σαουδική Αραβία, ενώ θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2021, όταν μαζί με τον Σικ μοιράστηκαν την κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ. Με απόδοση στο 13.00 να σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο τουρνουά.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ