Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόρες: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σιμεόνε»

Τόρες: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σιμεόνε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2014 21:21
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε ανοιχτό ο Φερνάντο Τόρες ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους «ροχιμπλάνκος».

Με όλους τους ανθρώπους που θαυμάζει θέλει να συνεργάζεται ο Φερνάντο Τόρες και για αυτό τον λόγο δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να δουλέψει μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως δήλωσε στην «AS».

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Σιμεόνε, από τότε που ήμασταν συμπαίκτες. Με βοήθησε πολύ. Μου δίδαξε το πώς να είμαι αρχηγός. Γενικότερα έμαθα πολλά τιςσεζόν που παίζαμε μαζί στην Ατλέτικο» δήλωσε ο Τόρες και συνέχισε:

«Θέλω πάντα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω. Θαύμαζα τον Ράφα Μπενίτεθ και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Λουίς Αραγονές».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ατλέτικο απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το μέλλον. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος που θα είσαι αύριο, σε μία εβδομάδα ή σε 10 χρόνια».

Ήδη πάντως έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο κάτι που σημαίνει πως ίσως οι «μπλε» προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον 30χρονο επιθετικό ο οποίος μετράει μόλις 9 γκολ σε 30 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.