Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλβανία: Η τελική 26αδα για το Euro

Αλβανία: Η τελική 26αδα για το Euro

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2024 21:44
Ο Σιλβίνιο ανακοίνωσε την τελική αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για το Euro της Γερμανίας αφήνοντας εκτός 26αδας τον 19χρονο γκολκίπερ της Άίντραχτ Φρανκφούρτης, Σιμό Σιμόνι ο οποίος θα ακολουθήσει πάντως την ομάδα στην Γερμανία για να αποκομίσει εμπειρίες.

Η Αλβανία ετοιμάζεται για τη δεύτερη παρουσία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ούσα το μεγάλο αουτσάιντερ σε όμιλο με Ισπανία, Ιταλία και Κροατία.

Ο Σιλβίνιο είχε πάρει αρχικά 27 παίκτες στην προετοιμασία και όπως αναμενόταν «έκοψε» έναν από τους τέσσερις γκολκίπερ. Ο λόγος για τον 19χρονο Σιμόν Σιμόνι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο οποίος πάντως θα ακολουθήσει την αποστολή στην Γερμανία και θα προπονείται με την ομάδα προκειμένου να αποκομίσει εμπειρίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σιλβίνιο είχε αφήσει εκτός προεπιλογής τον τρίτο κορυφαίο σκόρερ της Εθνικής, Τσικαλέσι αλλά και τον εξτρέμ της Γρανάδα Ουζούνι, προκαλώντας αρκετά ερωτηματικά. Εκτός έμεινε και ο 33χρονος Σαντίκου, σκόρερ του μοναδικού γκολ της Εθνικής σε Euro.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ετρίτ Μπερίσα (Έμπολι), Ελχάν Καστράτι (Τσιταντέλα), Θωμάς Στρακόσα (Μπρέντφορντ)

Αμυντικοί: Ιβάν Μπαλίου (Ράγιο Βαγεκάνο), Μάριο Μιτάι (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ελσεΐντ Χισάι (Λάτσιο), Μπεράτ Τζιμσίτι (Αταλάντα), Ενέα Μιχάι (Φαμαλικάο), Μάρας Κούμπουλα (Σασουόλο), Νασέρ Αλίγι (Βολουντάρι), Αρλίντ Αγέτι (Κλουζ), Αντριάν Ισμαΐλι (Έμπολι)

Μέσοι: Αμίρ Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Ουλμπέρ Ραμαντάνι (Λέτσε), Κριστιάν Ασλάνι (Ίντερ), Μεντόν Μπερίσα (Λέτσε), Νεντίμ Μπαϊράμι (Σασουόλο), Κιαζίμ Λάτσι (Σπάρτα Πράγας), Κλάους Γκιασούλα (Ντάρμσταντ), Ερνέστ Μούτσι (Μπεσίκτας)

Επιθετικοί: Αρμάντο Μπρόγια (Τσέλσι), Ρέι Μάναϊ (Σίβασπορ), Γιασίρ Ασάνι (Γκουανγκτζού), Ταουλάντ Σεφέρι (Μπάνιγιας), Αρμπνόρ Χότζα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μιρλίντ Ντάκου (Ρούμπιν Καζάν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.