Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάουθγκεϊτ: «Αν δεν κατακτήσουμε το Euro, πιθανότατα θα αποχωρήσω»

Σάουθγκεϊτ: «Αν δεν κατακτήσουμε το Euro, πιθανότατα θα αποχωρήσω»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/6/2024 13:11
Κομβικής σημασίας θα είναι το επερχόμενο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος μέσω δηλώσεών του στη Bild αποκάλυψε πως αν η Αγγλία δεν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, τότε μάλλον αυτό θα είναι το τέλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» ανέφερε πως ίσως αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τον τελικό του Euro 2020, καθώς ο κόσμος, σύμφωνα με τον ίδιο, χάνει κάποια στιγμή την υπομονή και την πίστη του.

Αναλυτικά τα λόγια του Άγγλου προπονητή:

«Εάν δεν νικήσουμε, πιθανότατα δεν θα είμαι εδώ. Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Νομίζω ότι περίπου οι μισοί ομοσπονδιακοί προπονητές φεύγουν μετά από ένα τουρνουά - αυτή είναι η φύση του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Είμαι εδώ σχεδόν οκτώ χρόνια τώρα και έχουμε φτάσει πολύ κοντά. Δεν μπορείς να βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου μπροστά στο κοινό και να λες "λίγο ακόμα παρακαλώ", καθώς κάποια στιγμή ο κόσμος χάνει την πίστη του. Αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και εγώ θέλω να είμαι κορυφαίος προπονητής, πρέπει να αποδίδεις στις μεγάλες στιγμές»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.