Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Ντιναμό Χιούστον παίρνει τον Πόνσε από την ΑΕΚ με ποσό ρεκόρ» - Συνεχίζει να διαψεύδει η Ένωση

«Η Ντιναμό Χιούστον παίρνει τον Πόνσε από την ΑΕΚ με ποσό ρεκόρ» - Συνεχίζει να διαψεύδει η Ένωση

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/6/2024 21:43
Η ΑΕΚ μπορεί να διέψευσε την επικείμενη μεταγραφή του Εζέκιελ Πόνσε στο MLS αλλά τα ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τη θεωρούν «τελειωμένη» υπόθεση και μάλιστα με ποσό ρεκόρ.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν δεδομένο πως είχε απασχολήσει πολλά κλαμπ μετά την εξαιρετική φετινή του σεζόν, κατά την οποία πέτυχε 16 γκολ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η Ένωση έσπευσε νωρίτερα σήμερα (13/6) να διαψεύσει πως δέχθηκε μεγάλη πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο ο έγκυρος δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο αλλά και ο Τομ Μπόγκερτ της αμερικανικής έκδοσης του «Athletic» η μεταγραφή του Πόνσε στη Χιούστον Ντινάμο είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, με τη διάρκεια του συμβολαίου να μην έχει γίνει γνωστή, αλλά να τονίζεται πως η ομάδα του MLS θα «σπάσει» το ρεκόρ δαπάνης για μία μεταγραφή, με την ακριβότερη μέχρι τώρα να είναι αυτή του Σεμπαστιάν Φερέιρα τον Ιανουάριο του 2022, πληρώνοντας το ποσό των 3,9 εκατ. ευρώ στην Λιμπερτάδ για να τον κάνει δικό της.

«Το μόνο που ισχύει όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι πως εδώ και 1,5 μήνα περίπου υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη», τονίζουν από την πλευρά της Ένωσης, συνεχίζοντας να διαψεύδουν και μένει να φανεί αν εκτός από καπνό υπάρχει και... φωτιά στο ζήτημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.