Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέλετιτς

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέλετιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 13:44
Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μίλος Ντέλετιτς ανακοίνωσε σήμερα (14/6) ο Πανσερραϊκός, με τον Σέρβο να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τα «Λιοντάρια».

Αυτή θα είναι η έκτη ελληνική ομάδα στην καριέρα του 30χρονου μεσοεπιθετικού, αφού ο ίδιος έχει περάσει στο παρελθόν από τη Λάρισα, την ΑΕΚ, τον Αστέρα Τρίπολης, τη Λαμία και τον Βόλο, ενώ μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στην ιρανική Τράκτορ, η οποία τον απέκτησε από τον σύλλογο της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι γεννημένος στις 14/10/1993 στο Βελιγράδι, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε αρχικά στον Βόλο και στην συνέχεια στην Τρακτορ του Ιράν, έχοντας συνολικά 30 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ και με τις δύο ομάδες.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής μετράει 320 συμμετοχές, 51 γκολ και 27 ασίστ στην πλούσια καριέρα του σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ομάδες του.

Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΟΦΚ Μλαντένοβατς, Βοϊβοντίνα, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Ναβοντάρι, Κλινσένι, Γιάγκοντίνα, Ραντνίκ, όσο ήταν στην Σερβία, ενώ από το 2016 βρίσκεται στην Ελλάδα αγωνιζόμενος σε ΑΕΛ, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, με ένα “διάλειμμα” την σεζόν 2021-2022 όταν και αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Ανόρθωση.

Καλώς ήρθες brate»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.