Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Τρεις... μνηστήρες από την Ισπανία για τον Μπιελ

Ολυμπιακός: Τρεις... μνηστήρες από την Ισπανία για τον Μπιελ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 15:24
Περιζήτητος είναι στην Ισπανία ο Πεπ Μπιελ κι αν δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή στην πατρίδα του.

Ο 27χρονος επιθετικός στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη γερμανική Άουγκσμπουργκ, εκεί όπου κατέγραψε έντεκα συμμετοχές, δίχως να βρει ούτε μία φορά δίχτυα.

Στους «ερυθρόλευκους» ανήκει από το 2022, όταν κι αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη και μάλιστα για το ποσό των 6.000.000 ευρώ, ωστόσο ήταν κατώτερος των περιστάσεων και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ποτέ δεν βρέθηκε μία θέση που του ταιριάζει, καθώς δεν «έπιασε» υψηλά στάνταρ απόδοσης τόσο ως περιφερειακός επιθετικός, ούτε κι ως εξτρέμ.

Πλέον η παραμονή του ή η αποχώρησή του από τους Πειραιώτες θα κριθεί από την εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Εφόσον ο τελευταίος ζητήσει να παραμείνει ο Μπιελ, αυτό θα συμβεί, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Σε αντίθετη περίπτωση ήδη έχουν εκφράσει διακριτικά το ενδιαφέρον τους η Λας Πάλμας, η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Μαγιόρκα.

Αν λοιπόν ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ τον συμπατριώτη του επιθετικό, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια από τις τρεις ισπανικές ομάδες, κατά πάσα πιθανότητα ξανά ως δανεικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.