Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέρμπιτς: «Συχνά σκέφτομαι να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη»

Βέρμπιτς: «Συχνά σκέφτομαι να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 15:48
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα της Κοπεγχάγης, από την οποία πέρασε τη διετία 2015-2017, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Ο Σλοβένος άσος του Παναθηναϊκού ο οποίος θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα της χώρας του στο Euro που κάνει πρεμιέρα σήμερα (14/6), μίλησε σε ιστοσελίδα της Δανίας για τη θητεία του στην Κοπεγχάγη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνα τα χρόνια ήταν τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ σημείωσε ότι σκέφτεται συχνά να επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέρμπιτς στην «tipsbladet»:

Για τις 99 του συμμετοχές με την Κοπεγχάγη: «Έχω μία φανέλα της Κοπεγχάγης με το όνομά μου και το νούμερο 99. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να παίξω το 100ο παιχνίδι στη Δανία».

Για τη θητεία του στην ομάδα της πρωτεύουσας της Δανίας: «Τα χρόνια μου στην Κοπεγχάγη ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου. Νικούσαμε σχεδόν σε κάθε ματς και προκριθήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Ένιωθα ευτυχισμένος στο τερέν και νοσταλγώ το πέρασμά μου από τη Δανία. Βλέπω συχνά τα παιχνίδια της Κοπεγχάγης στην τηλεόραση, ειδικά στο Πάρκεν. Δυστυχώς, δεν στεφθήκαμε πρωταθλητές».

Για την πιθανότητα να επιστρέψει κάποια στιγμή: «Συχνά σκέφτομαι να επιστρέψω στην Κοπεγχάγη, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Κάθε μεταγραφική περίοδος είναι απρόβλεπτη, αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα όχι στην παλιά μου ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.