Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Εκπληκτική προσφορά* στο Euro!

Vistabet - Εκπληκτική προσφορά* στο Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/6/2024 00:15
Πρεμιέρα στον 2ο όμιλο, τον πιο αμφίρροπο του Euro, όπου Ισπανία και Ιταλία έχουν δύσκολο έργο και αρκετή πίεση.

Vistabet – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Ψάχνουν νίκη για… πρόκριση

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κροατία στο πρώτο ντέρμπι του ομίλου - φωτιά και θέλει νίκη για να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στη φάση των «16». Ομάδα με μεγάλη εμπειρία, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, όπως ο Γιαμάλ. Οι Ιβηρες είναι ομάδα κατοχής και η παρουσία του Ρόδρι στο κέντρο τους κάνει πιο δυνατούς. Η απουσία του Γκάβι έχει δημιουργήσει προβλήματα, αφού ήταν στους κορυφαίους της ομάδας του στα προκριματικά. Ο Ντε λα Φουέντε εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, η οποία δεν είναι το φαβορί της διοργάνωσης, αλλά αυτό δεν της δημιουργεί και πίεση. Η Κροατία είναι η ίδιο ομάδα των τελευταίων ετών, αυτή που έκανε τη διαφορά, έφτανε στην πηγή, αλλά νερό δεν έπινε. Η ομάδα του Ντάλιτς δεν άλλαξε πολλά σε πρόσωπα, ωστόσο τα χρόνια βαραίνουν περισσότερο τις πλάτες των παικτών. Η μεσαία γραμμή είναι «χτισμένη» πάνω στους Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς και από τις ορέξεις των τριών θα εξαρτηθεί και η πορεία της ομάδας. Τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η Κροατία στους οκτώ προκριματικούς της αγώνες θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα, όμως ο Λιβάκοβιτς ήταν εντυπωσιακός. Vistabet – Αμέτρητα ειδικά στους αγώνες του Euro!

Η πίεση στην Ιταλία

Η Ιταλία κάνει πρεμιέρα απέναντι στον φαινομενικά πιο εύκολο αντίπαλο, ωστόσο η κάτοχος του τροπαίου ξέρει καλά πως αν υποτιμήσει την αντίπαλό της μπορεί να μπει σε μπελάδες. Ο Σπαλέτι δοκίμασε πολλά σχήματα, κάτι που περισσότερο... μπέρδεψε την ομάδα, παρά τη βοήθησε. Παραμένει μια ισχυρή ομάδα, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τα κέφια του Μπαρέλα. Οι Ατζούρι έδειξαν ευάλωτοι αμυντικοί κόντρα σε δυνατές ομάδες και καλούνται να αλλάξουν εικόνα στα τελικά της διοργάνωσης. Η Αλβανία με ενθουσιασμό και χιλιάδες φιλάθλους της στις εξέδρες καλείται να κάνει... άνω - κάτω τον όμιλο, να προκαλέσει εκπλήξεις και να διεκδικήσει μια θέση για τους «16». Πολλοί παίκτες της παίζουν στη Serie A, γεγονός που τη βοηθά να αντιμετωπίσει καλύτερα τον αντίπαλο. Κανονικά θα αγωνιστεί ο βασικός γκολκίπερ, Μπερίσα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ